• Black sponge mask
  • sponge cloth
  • Cellulose sponge

Naon urang ngalakukeun?

  • about us

Yancheng Yongsheng Sponge Products Co., Ltd. didirikeun taun 2012, anu legana 10000 méter pasagi. Perusahaan urang perenahna di kota Dafeng. Lalu lintas di dieu merenah pisan: ngan 40 kilométer ti Bandara Yancheng, sareng 30 kilométer ti Pelabuhan Dafeng (palabuhan kelas munggaran nasional).

Kami nyaéta Perusahaan anu profesional pikeun ngolah sareng ngajual spons poliuretan pikeun nyeuseuh dapur, beberesih bumi, beberesih mobil sareng kamar mandi. Éta ogé pilihan anu pangsaéna pikeun kagiatan promosi sareng kado festival.

Sértipikat

oekotex
amfori
SGS
kalle
ISO

Partenrs kami

Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs
Partenrs