Tentang Kami

about1

Profil Perusahaan

Yancheng Yongsheng Sponge Products Co., Ltd. didirikeun taun 2012, anu legana 10000 méter pasagi. Perusahaan urang perenahna di kota Dafeng. Lalu lintas di dieu merenah pisan: ngan 40 kilométer ti Bandara Yancheng, sareng 30 kilométer ti Pelabuhan Dafeng (palabuhan kelas munggaran nasional).

Kami nyaéta Perusahaan anu profesional pikeun ngolah sareng ngajual spons poliuretan pikeun nyeuseuh dapur, beberesih bumi, beberesih mobil sareng kamar mandi. Éta ogé pilihan anu pangsaéna pikeun kagiatan promosi sareng kado festival.

Saatos taun éksplorasi sareng prakték, kami parantos ngadegkeun sistem pengendalian sareng kontrol kualitas. Sareng ayeuna kami parantos ngalangkungan Inok BSCI, ISO9001: 2008 sertifikasi sistem kualitas.

Kami gaduh alat produksi anu maju pikeun nyumponan paménta pasar anu ningkat, ogé désainer anu berpengalaman sareng padamel sareng sistem manajemén ngabantosan produk urang tina produk anu sanés. Ayeuna, urang gaduh 20 mesin canggih, 50 padamel anu berpengalaman Kalebet 7 inspektur kualitas sareng 1 manajer kualitas, sareng 800 méter kubik produksi per bulan, Éta tiasa nyumponan paménta mésér ranté supermarket sedeng sareng ageung。 Kapasitas suplai stabil mangrupikeun salah sahiji alesan konsumén milih kami

Ti saprak didirikeun, kami parantos ngawangun hubungan koperasi anu stabil sareng 80+ mérek terkenal sapertos 3M, Unilever sareng Procter & Gamble

Produk kami diékspor ka langkung ti 20 nagara sapertos AS, Jérman, Inggris, Italia, Australia, Jepang sareng Korea

Kami bakal teras-terasan nuturkeun falsafah operasi "berorientasi jalma, iman anu saé, jaminan kualitas sareng jasa pangheulana" pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun sadaya klien di bumi boh di luar negeri.

Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

Taros Kami

Usaha anu pangsaéna sigana bakal dihasilkeun pikeun masihan anjeun jasa sareng barang anu ideal. Pikeun saha waé anu mikirkeun perusahaan sareng dagangan kami, mangga kontak kami ku ngirim email atanapi ngahubungi kami gancang.