Bolu Mandi

  • Interesting fruit bath sponge

    Bolu mandi buah pikaresepeun

    Jaga kulitna beueus, promosikeun kagiatan sél, jaga kulit séhat
    Lemes sareng raoseun, teu aya remah-remah, henteu gampang peupeus sareng henteu cilaka sareng stimulasi dina kulit
    Bewara:
    1. Kusabab lampu sareng layar anu bénten, warna itemna tiasa sakedik bénten sareng gambar. Punten ngartos. Pastikeun anjeun henteu kapikiran sateuacan anjeun nawar.
    2. Mangga nyanggakeun béda 1-3mm kusabab pangukuran manual