Bolu Mobil

  • Round wax applicator pad

    Pad aplikator lilin buleud

    Ngamajukeun bahkan distribusi polishes sareng lilin
    Busa sél ketat nyaéta teguh sareng fleksibel pikeun aplikasi gampang
    Aman pikeun dianggo dina jas anu jelas, cét, kulit, plastik, vinil, ban sareng roda
    Dicuci sareng dianggo deui

  • Ceramic coating applicator sponge pad

    Pad bolu aplikator palapis keramik

    Ngahémat Produk Palapis - Penghalang palastik nyegah mahal. produk ti soaking ngaliwatan.
    Ngahémat Waktos - Produk dilarapkeun langkung merata, sareng aplikator langkung lami
    Ngahémat Usaha - Produk langkung gampang dirata, sareng henteu ngagulung dina bantalan.

  • Car wash sponge block

    Blok nyeuseuh mobil

    Bahan sintétik lemes sareng nyerep sareng bérés lempeng lancar.
    Gampang dicekel sareng awét.
    Dikirim dikomprés pikeun ngahémat rohangan, spons ngalegaan ku cai atanapi kakeunaan hawa.
    Sampurna pikeun nyeuseuh mobil, pit sareng barang-barang rumah tangga anu sanés