Bolu Nyeuseuh Mobil

  • Car wash sponge block

    Blok nyeuseuh mobil

    Bahan sintétik lemes sareng nyerep sareng bérés lempeng lancar.
    Gampang dicekel sareng awét.
    Dikirim dikomprés pikeun ngahémat rohangan, spons ngalegaan ku cai atanapi kakeunaan hawa.
    Sampurna pikeun nyeuseuh mobil, pit sareng barang-barang rumah tangga anu sanés