Bolu selulosa

  • Custom Printing Cellulose Dish Sponge Pad

    Custom percetakan Cellulose Dish Sponge Pad

    UKURAN Sihir - Anjeun bakal ningali Sihir anu kartu anjeun kéngingkeun bakal janten bolu ku cai.
    GRATIS GRATIS - Aman ka permukaan anu béda. Anggo anjeunna ngumbah naon waé tina piring kana mobil.
    Kakuatan SCRUBBING Kuat - Ukuran anu ageung nyéépkeun waktos pikeun ngagosok pariuk, sareng ngabersihkeun témbok, jandéla, lantai sareng permukaan damel.
    100% BIODEGRADABLE - Anggo pulp kai kualitas premium pikeun ngadamel spons ieu. Teu bau bau sapertos spons anu sanés, sareng anjeun tiasa aman ngabersihkeunana dina mesin cuci piring.
    LAYANAN SELEPAS-SALES - Kami nyayogikeun jasa purna jual anu saé, upami anjeun ngagaduhan patalékan mangga dihubungi kami, kami bakal masihan anjeun balesan anu waktuna sareng nyugemakeun.

  • Custom pattern compressed cellulose sponge