Pad Palapis Palapis

  • Ceramic coating applicator sponge pad

    Pad bolu aplikator palapis keramik

    Ngahémat Produk Palapis - Penghalang palastik nyegah mahal. produk ti soaking ngaliwatan.
    Ngahémat Waktos - Produk dilarapkeun langkung merata, sareng aplikator langkung lami
    Ngahémat Usaha - Produk langkung gampang dirata, sareng henteu ngagulung dina bantalan.