Taros Kami

Yancheng Yongsheng Sponge Products Co., Ltd.

Alamat

Jalan Sisi Wétan Xingye, Taman Industrial Town Dazhong, Kacamatan Dafeng, Kota Yancheng, Jiangsu, Cina

Telepon

+ 86-18012526032
+ 86-0515-83898806

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami