Pita Foam

  • Wool foam tape

    Pita busa wol

    Open Weather Weather Strip ieu didamel tina bahan héjo sareng henteu bahaya pikeun jalma, Lemes sareng Spongy, tiasa gampang dikomprés pikeun pas.
    Ieu utamina kanggo panggunaan interior sareng muti-function: Ngirangan Noise, Resistansi Oli, Anti-tabrakan, nyerep shock, Résistansi Kimia, jst.