Kulkas Bin Liner

  • Deodorant and mildew proof Fridge Bin Liner

    Deodorant sareng jamur buktina Kulkas Bin Liner

    CIRI - Gampang dianggo, ngajaga bumi anjeun sareng kicken geulis.
    SEMPURNA Pikeun RUMAH & KITCHEN - Super ringan, gampang dianggo. Dekorasi sampurna pikeun bumi sareng dapur.
    Maké sacara lega - Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku mat kulkas, tapi ogé tiasa dianggo salaku palapis rak, liner kabinét, laci laci, plasemat, coaster, mats méja, mat méja, ningkatkeun kaéndahan.