Gaya Jepang

  • OEM/ODM Japanese cute magic sponge eraser

    OEM / ODM penghapus bolu sulap lucu Jepang

    Ngan Tambihkeun Cai kana Penghapus Sihir— Henteu aya deui panyeuseuh anu kasar atanapi korosif anu diperyogikeun ku bolu beberesih ieu. Kantun baseuh ku cai, peres sareng usap, gampil angkatna scuffs sareng kokotor tanpa karusakan.
    Spons multiguna pikeun ngabersihkeun bumi— bolu dapur ieu tangguh kana kokotor di panjuru bumi! Cocog pikeun pabalatak dapur tangguh, gajih dina alat masak keramik, kobong dina kompor kaca sareng oven. Ogé saé pikeun témbok, kamar mandi, panto, lantai, sapatu, tilelep sareng seueur deui. Ngahapus tanda permanén, minyak, sareng sabun.
    Bolu Melamin Ramah Eco — Didamel tina bahan eco busa melamin, bebas kimia. Barudak tiasa ngabersihan goresan sareng tanda krayon anu parantos aranjeunna gambar.
    Dinas Pelanggan anu Nyugemakeun— Upami anjeun henteu leres-leres wareg sareng bolu penghapus, mangga langsung ngahubungi kami sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun solusi anu nyugemakeun dina 24 jam.