Bolu Dapur

  • Deodorant and mildew proof Fridge Bin Liner

    Deodorant sareng jamur buktina Kulkas Bin Liner

    CIRI - Gampang dianggo, ngajaga bumi anjeun sareng kicken geulis.
    SEMPURNA Pikeun RUMAH & KITCHEN - Super ringan, gampang dianggo. Dekorasi sampurna pikeun bumi sareng dapur.
    Maké sacara lega - Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku mat kulkas, tapi ogé tiasa dianggo salaku palapis rak, liner kabinét, laci laci, plasemat, coaster, mats méja, mat méja, ningkatkeun kaéndahan.

  • Wire sponges for cleaning the grill

    Spons kawat pikeun meresihan hawu

    Bolu ieu dipaké pikeun reomve BBQ encrusted gajih, noda, résidu jeung kokotor, Henteu hariwang ngeunaan logam dina parut atanapi dina grill. Anu tiasa gancang sareng gampang ngabantosan anjeun ngabersihkeun saatos masak tanpa hariwang ngeunaan mimpi ngorehan saatosna

  • Customized sponge scrubber pad brand

    Merek bungkus scrubber spons khusus

    Jasa OEM / ODM
    Non-goresan pikeun kalolobaan permukaan rumah tangga
    Permukaan gosok ungu diberesihan bersih

  • Yellow and green dish sponge

    Bolu piring konéng sareng héjo

    Aplikasi: beberesih dapur, wajan, piring, mangkok sareng sajabina.
    Sisi spons bolu konéng lemes henteu lemes sareng nyerep cai anu saé, cocog pikeun ngosok peralatan makan minyak berminyak, beberesih gancang tanpa ngeruk
    Dékontaminasi anu kuat ngajantenkeun padamelan bumi anjeun langkung gampil
    Bahan: spons. Ukuran: 10x7x3CM / 3.94 × 3.15 × 1.18 inci. Warna: Salaku gambar anu ditingalikeun