Warta

  • Waktos Post: Jul-18-2020

    Produk bolu industri Aya seueur jinis bolu anu dianggo dina produksi industri, sapertos katun busa, katun mémori, katun tetep, katun karét sareng produk bolu anu sanés. Katun didaur Daur ulang kapas didamel tina katun runtah, potongan industri sareng kaén sareng ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-02-2020

    Konéng tina poliuretan bolu parantos lami janten masalah anu ngaganggu produsen bolu. Seueur pabrikan bolu, khususna sababaraha pabrik bolu kelas luhur anu diusahakeun ningkatkeun kinerja anti konéng tina spons ku nambihan antioksidan sareng penstabil cahaya, tapi pangaruhna henteu ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-02-2020

    Bolu komprési ogé disebut kapas komprési, anu nami lengkepna spons komprési panas tinggi sareng mangrupikeun jinis spons anu penting. Hal ieu dilakukeun ku cara mencét panas alat-alat impor asing dina suhu luhur, anu ngagaduhan résistansi minyak anu saé pisan, kakuatan tarik anu luhur , karasa sedeng ...Maca deui »