Produk

  • Biodegradable Cellulose Sponge Cloth

    Lawon spons selulosa biodegradable

    Lawon bolu biodegradable ieu dijieunna tina 70% selulosa sareng katun 30%.
    Ngagunakeun prosés papermaking anu sami, serat pulp kai sareng katun didamel kana lawon bolu anu sampurna.
    Lemari piring ngagabungkeun manpaat tina tuala-tangan tradisional sareng nyerep super tina spons selulosa. Lemes keuna nalika baseuh.
    Swédia DishCloth mangrupikeun mesin cuci piring sareng mesin cuci aman kanggo panggunaan anu teras-terangan sareng kirang runtah.

  • Colorful sponge face mask

    Topéng rupa bolu warna-warni

    Desain Pantun: Desain gaya. Éta ngajaga anjeun bari ngajantenkeun anjeun katingali gaya pisan sareng geulis.
    Gampang Dibawa: Dianggo deui, sareng tiasa dilipet supados gampang dibawa.
    6 pcs Bahan Nyaman: Dijieunna tina bolu hampang, ipis, ramah kulit, lemes pisan, awét sareng napas. Unisex Lebu-buktina Anti-sari, jsb
    Dirancang khusus pikeun ngarangkep sungut sareng bising, bari mastikeun napas lemes.
    Cocog pikeun situasi atanapi setting naon waé, kalebet damel, toko, ker, transportasi, stasiun sareng réstoran.

  • Black fashion sponge mask

    Topéng bolu mode hideung

    lGender: Unisex
    Nyaman, Dianggo deui, Dicuci, Gratis teu kerut, lawon fungsional panyalindungan UV
    Desain debu gaya. Éta ngajaga anjeun bari ngajantenkeun anjeun katingali gaya pisan sareng geulis.
    Élastisitas anu saé, pas anu saé, henteu aya iritasi kulit, sareng henteu nyeri ceuli bahkan saatos lami dianggo.
    Bolu tiasa dianggo deui. Tiasa dikumbah 3 kali. Ngadamel bahan bolu énggal anu nyaring partikel leutik tina hawa.

  • Custom Printing Cellulose Dish Sponge Pad

    Custom percetakan Cellulose Dish Sponge Pad

    UKURAN Sihir - Anjeun bakal ningali Sihir anu kartu anjeun kéngingkeun bakal janten bolu ku cai.
    GRATIS GRATIS - Aman ka permukaan anu béda. Anggo anjeunna ngumbah naon waé tina piring kana mobil.
    Kakuatan SCRUBBING Kuat - Ukuran anu ageung nyéépkeun waktos pikeun ngagosok pariuk, sareng ngabersihkeun témbok, jandéla, lantai sareng permukaan damel.
    100% BIODEGRADABLE - Anggo pulp kai kualitas premium pikeun ngadamel spons ieu. Teu bau bau sapertos spons anu sanés, sareng anjeun tiasa aman ngabersihkeunana dina mesin cuci piring.
    LAYANAN SELEPAS-SALES - Kami nyayogikeun jasa purna jual anu saé, upami anjeun ngagaduhan patalékan mangga dihubungi kami, kami bakal masihan anjeun balesan anu waktuna sareng nyugemakeun.

  • 98iyli2PCS High-density customizable magic sponge cleaning pad

    98iyli2PCS Padet tinggi-customizable spons pembersih bolu pad

    Produk beberesih rumah tangga bolu sihir
    Gosok bolu melamin panas-diteken.
    Teu aya bahan kimia ngairitasi. Bahan panyalindungan lingkungan spons pembersih sihir
    Ngaleungitkeun debu, minyak sareng kokotor pikeun kaca, barang kulit, sapatu, parabot dapur, interior otomotif, perlengkapan kantor, lantai, ubin keramik, keramik, sareng sajabana spons teu tiasa dianggo: produk permukaan lemes, lacquer ware, permukaan panel plastik, manusa awak / kulit, jst.
    Ukuran: 10x7x3CM.

  • Deodorant and mildew proof Fridge Bin Liner

    Deodorant sareng jamur buktina Kulkas Bin Liner

    CIRI - Gampang dianggo, ngajaga bumi anjeun sareng kicken geulis.
    SEMPURNA Pikeun RUMAH & KITCHEN - Super ringan, gampang dianggo. Dekorasi sampurna pikeun bumi sareng dapur.
    Maké sacara lega - Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku mat kulkas, tapi ogé tiasa dianggo salaku palapis rak, liner kabinét, laci laci, plasemat, coaster, mats méja, mat méja, ningkatkeun kaéndahan.

  • Custom pattern compressed cellulose sponge
  • Wire sponges for cleaning the grill

    Spons kawat pikeun meresihan hawu

    Bolu ieu dipaké pikeun reomve BBQ encrusted gajih, noda, résidu jeung kokotor, Henteu hariwang ngeunaan logam dina parut atanapi dina grill. Anu tiasa gancang sareng gampang ngabantosan anjeun ngabersihkeun saatos masak tanpa hariwang ngeunaan mimpi ngorehan saatosna

  • Customized sponge scrubber pad brand

    Merek bungkus scrubber spons khusus

    Jasa OEM / ODM
    Non-goresan pikeun kalolobaan permukaan rumah tangga
    Permukaan gosok ungu diberesihan bersih

  • OEM/ODM Japanese cute magic sponge eraser

    OEM / ODM penghapus bolu sulap lucu Jepang

    Ngan Tambihkeun Cai kana Penghapus Sihir— Henteu aya deui panyeuseuh anu kasar atanapi korosif anu diperyogikeun ku bolu beberesih ieu. Kantun baseuh ku cai, peres sareng usap, gampil angkatna scuffs sareng kokotor tanpa karusakan.
    Spons multiguna pikeun ngabersihkeun bumi— bolu dapur ieu tangguh kana kokotor di panjuru bumi! Cocog pikeun pabalatak dapur tangguh, gajih dina alat masak keramik, kobong dina kompor kaca sareng oven. Ogé saé pikeun témbok, kamar mandi, panto, lantai, sapatu, tilelep sareng seueur deui. Ngahapus tanda permanén, minyak, sareng sabun.
    Bolu Melamin Ramah Eco — Didamel tina bahan eco busa melamin, bebas kimia. Barudak tiasa ngabersihan goresan sareng tanda krayon anu parantos aranjeunna gambar.
    Dinas Pelanggan anu Nyugemakeun— Upami anjeun henteu leres-leres wareg sareng bolu penghapus, mangga langsung ngahubungi kami sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun solusi anu nyugemakeun dina 24 jam.

  • Cheer prop Foam hand

    Leungeun prop leungeun Foam

    acara sakola, pesta ulang taun, dinten indung, dinten bapak, acara perusahaan, acara olahraga
    kaulinan hoki, baseball, maén bal
    baseball
    barang sumanget sakola, ramo busa
    ramo busa buta

  • Wool foam tape

    Pita busa wol

    Open Weather Weather Strip ieu didamel tina bahan héjo sareng henteu bahaya pikeun jalma, Lemes sareng Spongy, tiasa gampang dikomprés pikeun pas.
    Ieu utamina kanggo panggunaan interior sareng muti-function: Ngirangan Noise, Resistansi Oli, Anti-tabrakan, nyerep shock, Résistansi Kimia, jst.

12 Teras> >> Halaman 1/2