Penghapus Sihir Biasa

  • 98iyli2PCS High-density customizable magic sponge cleaning pad

    98iyli2PCS Padet tinggi-customizable spons pembersih bolu pad

    Produk beberesih rumah tangga bolu sihir
    Gosok bolu melamin panas-diteken.
    Teu aya bahan kimia ngairitasi. Bahan panyalindungan lingkungan spons pembersih sihir
    Ngaleungitkeun debu, minyak sareng kokotor pikeun kaca, barang kulit, sapatu, parabot dapur, interior otomotif, perlengkapan kantor, lantai, ubin keramik, keramik, sareng sajabana spons teu tiasa dianggo: produk permukaan lemes, lacquer ware, permukaan panel plastik, manusa awak / kulit, jst.
    Ukuran: 10x7x3CM.