Lawon bolu

  • Biodegradable Cellulose Sponge Cloth

    Lawon spons selulosa biodegradable

    Lawon bolu biodegradable ieu dijieunna tina 70% selulosa sareng katun 30%.
    Ngagunakeun prosés papermaking anu sami, serat pulp kai sareng katun didamel kana lawon bolu anu sampurna.
    Lemari piring ngagabungkeun manpaat tina tuala-tangan tradisional sareng nyerep super tina spons selulosa. Lemes keuna nalika baseuh.
    Swédia DishCloth mangrupikeun mesin cuci piring sareng mesin cuci aman kanggo panggunaan anu teras-terangan sareng kirang runtah.

  • Hot Swedish dish cloths

    Panas piring piring Swédia

    EXTRA ABSORBENT: Kain Sponge Kami didamel nganggo prosés anu dipaténkeun anu nyampur sélulosa, katun non-GMO anu teu dipasang, sareng mirabilite - uyah mineral alami, anu dikumbah nalika produksi ninggali 70% selulosa & 30% katun, anu poros pisan sareng tiasa nyerep dugi ka 20x beuratna sorangan dina cai.
    REUSABLE & WASHABLE: Sponge Cloths sareng bungkusan urang didamel tina 100% sumber daya anu tiasa diénggalan sareng duanana tiasa dikompost. Unggal lawon tiasa dianggo deui, awét, tahan cimata, sareng tiasa diseuseuh dugi ka 300 kali.
    SANGATNA VERSATILE: Bilas lawon sareng bungkus cai kaleuleuwihan pikeun ningkat nyerep. Anggo ku cai, sabun sareng beberesih rumah tangga kanggo ngosok sareng ngusap permukaan di dapur sareng kamar mandi anjeun tanpa nyésakeun corétan.
    PERHATOSAN PANGSAÉNA: Saatos nganggo, bilas sacara saksama, bungkus cai, sareng ngantepkeun janten garing. Lawon tiasa dikumbah di temps dugi ka 1900F (880C) dina mesin cuci piring atanapi mesin cuci. Entong nganggo pemutih atanapi dianggo sareng produk klorin. Saatos nyeuseuh, hawa garing. Entong runtuh garing.