Topéng bolu

  • Colorful sponge face mask

    Topéng rupa bolu warna-warni

    Desain Pantun: Desain gaya. Éta ngajaga anjeun bari ngajantenkeun anjeun katingali gaya pisan sareng geulis.
    Gampang Dibawa: Dianggo deui, sareng tiasa dilipet supados gampang dibawa.
    6 pcs Bahan Nyaman: Dijieunna tina bolu hampang, ipis, ramah kulit, lemes pisan, awét sareng napas. Unisex Lebu-buktina Anti-sari, jsb
    Dirancang khusus pikeun ngarangkep sungut sareng bising, bari mastikeun napas lemes.
    Cocog pikeun situasi atanapi setting naon waé, kalebet damel, toko, ker, transportasi, stasiun sareng réstoran.

  • Black fashion sponge mask

    Topéng bolu mode hideung

    lGender: Unisex
    Nyaman, Dianggo deui, Dicuci, Gratis teu kerut, lawon fungsional panyalindungan UV
    Desain debu gaya. Éta ngajaga anjeun bari ngajantenkeun anjeun katingali gaya pisan sareng geulis.
    Élastisitas anu saé, pas anu saé, henteu aya iritasi kulit, sareng henteu nyeri ceuli bahkan saatos lami dianggo.
    Bolu tiasa dianggo deui. Tiasa dikumbah 3 kali. Ngadamel bahan bolu énggal anu nyaring partikel leutik tina hawa.

  • Comfortable multicolor sponge mask

    Topéng bolu multicolor nyaman

    Dicuci sareng dianggo deui: didamel tina lawon rajutan, enteng, napas, lemes sareng raoseun, kuat sareng awét. Anjeun tiasa nyeuseuh sareng nganggona teras-terasan deui.
    Paduli jenis kelamin: Topéng na saderhana warna sareng gaya sareng tiasa dianggo ku lalaki sareng awéwé.
    Didamel di Cina: Topéng ieu didamel di Cina.

  • Custom printed sponge mask

    Topéng bolu dicitak khusus

    Éta tiasa dianggo sadidinten pikeun ngajagi kasihatan anjeun
    Napas sareng nyaman, résistansi napas anu handap.
    Bolu lemes sareng raoseun, bantosan napas anjeun langkung gampang sareng bebas
    Ngajaga anjeun tina lebu, partikel leutik dina hawa, sari sareng seueur deui, idéal pikeun ngaji, leumpang, jogging, sareng kagiatan outdoor anu sanés.