Bolu

  • Yellow and green dish sponge

    Bolu piring konéng sareng héjo

    Aplikasi: beberesih dapur, wajan, piring, mangkok sareng sajabina.
    Sisi spons bolu konéng lemes henteu lemes sareng nyerep cai anu saé, cocog pikeun ngosok peralatan makan minyak berminyak, beberesih gancang tanpa ngeruk
    Dékontaminasi anu kuat ngajantenkeun padamelan bumi anjeun langkung gampil
    Bahan: spons. Ukuran: 10x7x3CM / 3.94 × 3.15 × 1.18 inci. Warna: Salaku gambar anu ditingalikeun