Wax Applicator Pad

  • Round wax applicator pad

    Pad aplikator lilin buleud

    Ngamajukeun bahkan distribusi polishes sareng lilin
    Busa sél ketat nyaéta teguh sareng fleksibel pikeun aplikasi gampang
    Aman pikeun dianggo dina jas anu jelas, cét, kulit, plastik, vinil, ban sareng roda
    Dicuci sareng dianggo deui